Sportshest.no satser mye på kunnskap og er en nettside som gir leserne innsikt, inspirasjon, glede, kunnskap, nyheter og underholdning innefor sentrale tema knyttet til hest og hesteport.

Vi ønsker å være et tilskudd til de medier som allerede eksisterer, og søker et utstrakt samarbeid.

Vi prøver til enhver tid å publisere «det siste» innen forskning og nyheter som er knyttet til helse, fôring, trening, avl, rytterutvikling, hestenæring og innovasjon m.m.

Spørsmål?

→ TA KONTAKT! ←


Administrasjon:

Trine Melinda Vollan Fjellstad

Webredaktør/Prosjektleder

Kontaktperson hos Sportshest.no 

Trine er utdannet innen sosialfag og økonomi fra NTNU og Universitetet i Stavanger. Interessefelt er lykkeforskning, prestasjonsutvikling og idrettspsykologi.  

Trine Melinda ble født med hest på hjernen, og er også "hjernen" bak sportshest.no. Har ridd aktivt sprang og noe dressur, men småbarntilværelsen har satt konkurranselivet litt på hold. Har mye erfaring med unghest, samt "grunnutdanning" og utvikling av både hest og rytter. 

Har for tiden en spennende 3 års dressurbetont hingst etter UVM vinneren Sezuan.


Fagpanel:

Jessica Gunnulfsen

MSc eq.science.

Jessica har en bachelor i avl og reproduksjon og en master i hestevitenskap fra Hartpury College, UK. Hun er skribent for sportshest.no, og bidrar faglig for de tema som er innenfor hennes kompetansefelt.

Hun har jobbet som daglig leder i flere sesonger på engelske stutterier med blant annet kunstig insemineringsteknikker fra Twemlows Studfarm og er eksaminert BHS stage 3.

Spesialistemner er reproduksjon og avl av sportshesten, treningsfysiologi, rytterprestasjon, rehabilitering og adferd.

Jessica rir både sprang og dressur, men har også et hjerte for feltritt.

Jessica jobber for tiden ved veterinærhøyskolen i Oslo.


Silje Rosenberg

cand.med.vet.

Silje er utdannet veterinær med en medfødt hesteinteresse, og har jobbet med hest siden hun var 19 år. I 2008 fullførte hun veterinærutdanningen. Silje er vår faglig leder innefor det veterinærmedisinske fagområdet og har ansvar for at artiklene er faglig forsvarlig. Hun er også grunnleggeren av nettstedet hestepraksis.no, og er medeier av Sportshest.no.

Silje jobber som selvstendig næringsdrivende i egen praksis og kombinerer veterinærmedisin med sin allmenne hestekunnskap og -erfaring. Hun jobber for det meste i Oppland og Hedmark, men reiser gjerne til andre deler av Norge ved behov.

Hun har fem hester på gården sin.


Heidi Vollan Solvik

DVM in training.

Heidi har nå studerer siste året som veterinær i Budapest. Heidi bidrar som rådgiver i de respektive emner som hun har spesialisert seg i.

Heidi er også utdannet hestemassør og har påbygg laserbehandling og termografør-kurs i tillegg til videreutdanning i kiropraktikk i Tyskland.

Heidi er nok «Mor Theresa» i gjengen, og har åpnet hjemmet sitt for herreløse dyr, hovedsaklig K9 og er ekstremt opptatt av dyrevelferd. Heidi er profesjonell turytter har en uvanlig pent brukt hest.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies