Foto: Adobe Stock

Klarsignal for idrettskonkurranser i kontaktfrie idretter

Kulturdepartementet har nå bekreftet overfor Norges idrettsforbund at idrettskonkurranser som medfører en samling på inntil 50 personer med minst én meters avstand, kan gjennomføres fra og med 7. mai, skriver NRYF på sin hjemmeside.

01-05-2020 15:44
Trine Melinda Vollan
Sport

Særidrettslige koronavettregler 

Norges rytterforbund skriver i dag at NIF vil utarbeide oppdaterte fellesidrettslige anbefalinger så raskt som mulig, deretter skal alle særforbund (NRYF) oppdatere sine særidrettslige koronavettregler. NRYF starter dette arbeidet umiddelbart slik at de raskt etter at NIF har oppdatert sine anbefalinger kan legge ut sine anbefalinger.

NRYF ber nå pent alle om ikke å sende henvendelser i forhold til søknad om stevner og praktiske spørsmål rundt gjennomføring. De lover å ferdigstille regler og veiledere så raskt som overhodet mulig, og mange henvendelser vil bare forsinke dette arbeidet. Imens oppfordrer NRYF til at de som ønsker å arrangere stevner kan begynne å tenke på hvilke helger som kan være aktuelle, og hvordan man lokalt kan klare å gjennomføre et stevne i forhold til allmenne smittevernreglene som allerede er kjent.

LES HELE - Klarsignal for idrettskonkurranser i kontaktfrie idretter - NRYF

LES OGSÅ - Endrede kvalifiseringsregler til nasjonshoppingsfinalen – Norge sikret plass

Gi oss gjerne beskjed hvis du finner noe feil i artikkelen.

[Annonse] 

ØNSKER DU PERSONLIG VEILEDNING FOR Å UTVIKLE DEG SOM RYTTER? Ta kontakt med vår sosialpedagog.


Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern