Foto: Horze.no

Hesteleker gir din firbente venn timesvis med underholdning

[Annonse] Hesteleker er perfekt å ha i stallen for å unngå at hesten kjeder seg. En oppstallet hest kan få dårlige vaner, men ved å holde den opptatt med leker kan du redusere sjansen for at den blir krybbebiter eller vever.

30-03-2018 12:50
Horze.no
Annonse

Redusere kjedsomhet

Horze har artige leker som kan holde selv den med uregjerlige hesten fornøyd mens den står inne. En ball den kan kaste på er en trygg og enkel måte å underholde hesten, og den får noe å holde på med i stallen eller luftegården slik at den ikke blir rastløs.

De myke, gummibelagte ballene er spesialdesignet til hester, og er enkle å fange med tennene uten at de blir ødelagt. Hester kan kaste og sparke ballen i timesvis.

Hesteleker i luftegården hindrer en ensom hest fra å lage problemer

Når du gir en myk gummiball til en ensom hest, får den øyeblikkelig en lekekamerat og den kan underholde seg selv i luftegården. Hester som står ute aleine kan kjede seg, en enkel leke kan distrahere denne kjedsomheten.

Med en godbitleke kan du hindre hesten fra å utvikle dårlige vaner eller ødelegge gjerdet. Denne leken kan fylles med godbiter, eplebiter, gulerøtter og annen snacks som gjør at hesten holder fokus på leken og unngår problemer. 

Hesten kommer til å sparke og dytte på denne leken rundt i boksen og luftegården for å få godbitene til å falle ut av de små åpningene. Hesten din vil ha det moro i mange timer mens den prøver å få ut en godbit, og får dermed ikke tid til å sparke, skrape eller utvikle andre dårlige vaner når den er aleine. Se flere leker til hest på horze.no, eller trykk på bildene.

Gi oss gjerne beskjed hvis du finner noe feil i innlegget.


Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern