Foto: Trine Melinda Vollan Fjellstad

Uttaksstevne til Unghest-VM Dressur 11.-12. juni 2016

Det nærmer seg nå uttaksstevne til UVM dressur under Dressur Derby i regi av Majorplassen Ryttersportsklubb 11-12.juni på Stall-K

24-05-2016 22:54
Trine Melinda Vollan Fjellstad
Informasjon

Uttaksstevne til UVM dressur 

Uttaket foretas av Mette Ono Njøten og Heike Kemmer som også holder seminar lørdag kveld.

Norsk Varmblod gjør særlig oppmerksom på at det som helt nytt i år er innført eget mesterskap for syv år gamle hester. Mesterskapet avholdes som for de øvrige alderskategorier med innledende kvalifisering og finale i de respektive FEI-klasser for syvåringer.

For Norsk Varmblod er det som tidligere mulig å sende to hester i hver aldersgruppe. 

Link Unghest-VM Dressur kriterier:
FEI APPROVED DRESSAGE SCHEDULE CH-M-D-YH ERMELO (NED) 28-31 July 2016FEI/WBFSH Guidelines for the World Breeding Championship for Young Dressage Horses (CH-M-D YH)

Informasjon om Uttaksstevne til Unghest-VM Dressur kan finnes på http://dressur-derby.no eller på deres facebookside: www.facebook.com/dressurderby

Drop-in registrering

Selv om bestemmelsene ennå ikke har trådt i kraft i Norge, anbefaler NV at hester med utenlandsk hestepass tilleggsregistreres allerede nå for å unngå ventetid utover i sesongen. Når forskriften trer i kraft gjelder en 30 dagers frist for å registrere hester med permanent opphold hos den respektive passutsteder/stambok for rasen.


Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern