Foto: Youtube:Tanja Becker Equitaris

En ny superstjerne på dressurarenaen - SEZUAN

Mange synes nok det er litt trist at vi ikke får Moorlands Tortilas på dressurbanene lengre. Men vi kan fortsatt glede oss over flere gode hester som er på vei inn på de internasjonale banene. Og det er spesielt en stjerne du skal bemerke deg - nemlig den doble verdensmesteren - hingsten Sezuan.

24-08-2015 12:47
Trine Melinda Vollan

Sezuan har gjort seg bemerket for sine høye karakterer på tester og i konkurranser. Han gjorde historie da han oppnådde hele 987.5 av 1000 poeng på 35 dagers testen i 2012! Sezuan scoret også 10 på skritt og galopp og 9.5 på trav og 10 for ridbarhet i Dansk Hingstestambok.

I februar 2014, ble han solgt til den tyske OL rytteren Dorothée Schneider (Gestüt Peterhof) hvor han bare 6 månder senere vant UVM for 5 åringer med totalt 9,76 poeng! Han fikk 10 for galopp, og i ridehesten.com kunne vi lese følgende:« I galop faldt dommerne i svime over hingsten og gav ham et 10-tall». Hingsten fikk 9,9 for potensiale. Sezuan hadde en imponerende oppvisning. Og i år som i fjor ble det igjen gull til denne imponerende hesten i UVM med 10 i helhet i finalen, og 9.72 totalt.

Sezuan er etter Blue Hors Zack ue. Blue Hors Don Schufro. Han er oppdrettet av Linette Jæger.

Sett deg tilbake og nyt dette vakre imponerende synet! (Gråt gjerne, hvis du har behov for det.)

 

 


Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern