Foto: Pexels/Pixabay

ADVARSEL - Smitte mellom hest og mennesker oppdaget!

Det advares nå etter at det har blitt oppdaget et sjeldent syndrom hos mennesker som har jevnlig kontakt med hester. Syndromet som har fått navnet - Amobacter Equuii Syndrome - og blir overført fra hester til mennesker gjennom et stoff som produseres i hestens hud og hårlag.

03-03-2017 19:36
Trine Melinda Vollan Fjellstad
Underholdning

Hvis du har fire eller flere av følgende symptomer er du garantert smittet av syndromet - Amobacter Equuii Syndrome. Hvis du rammes, er vi opplyst om at tilstanden sansynligvis er kronisk!

Det er en overvekt av kvinner som rammes.

Flere som har blitt rammet av dette mystiske syndromet beskriver flere av følgende symptomer:

  • Motvilje mot å lage mat, motvilje mot å gjøre husarbeid, motvilje mot å ha på seg normale klær og sko.
  • De som rammes vil ofte oppleve å være ute av stand til å holde bilen ryddig eller ren, de vil ha en generell motvilje mot å jobbe, med mindre det involverer hester. I tillegg er de ute av stand til å bruke penger på seg selv, på huset, bilen eller annet som ikke involverer hester.
  • Fysiske og psykiske abstinenser i fravær av hester som humørsvingninger, nedstemthet, nedsatt evne til å tolerere stress, idioti, trege trafikanter osv., oppstår ofte. Irrasjonell aggressjon og utagering kan forekomme.

Det advares om du kommer i kontakt med dem som er hardt rammet, for de prater gjerne om hester i timesvis uten stopp.

Befolkningen advares sterkt mot Amobacter Equuii Syndrome da hester er ekstremt dyre, avhengighetsskapende, og kan svekke enhver evne til å bruke sunn fornuft.


Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern