Foto: Youtube

Rytterutvikling - Det finnes verken nederlag eller fiasko!

I følge den anerkjente mentaltreneren Rasmus Bagger, er det ikke noe som heter nederlag eller fiasko - bare erfaring. Ikke la det handle om prestasjon, men om utvikling

02-11-2015 11:31
Trine Melinda Vollan
Trening

Kanskje du føler nederlag eller føler deg skuffet etter et stevne som kanskje ikke gikk så bra som forventet. Vel, tillykke med det! Da har du ifølge Bagger vunnet en ny insikt: Da er det noe som mangler for at du skal kunne prestere slik du ønsker. Bagger påpeker i videobloggen, at du heller skal være glad for at du har fått denne insikten istedet for å bebreide deg selv (eller hesten) for at du ikke presterte på det nivået du håpet på.

LES OGSÅ - Har du en realistisk oppfatning av dine prestasjoner?

«Husk det vi øver på blir vi gode til» forteller Rasmus, og hvis vi fokuserer på nederlag og fiasko, ja, da blir vi jo bare enda bedre til å skape nederlag og fiasko!

«Fokuser på at det hele handler om utvikling!»

Ikke fokuser på at der er konkurrenter eller at det er en konkurranse. For du kan nemlig ikke kontrollere hvordan andre presterer. Ha fokuset på utvikling! Hvis du hele tiden fokuserer på hva alle andre foretar seg, bruker du nemlig opp energien på det, istedet for å bruke den på deg selv og hesten din.


Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern