Foto: Kingsland

Nedtur i finalerunden for Geir Gulliksen og Edesa

Edesa og Geir endte til slutt på en 25 plass etter fem riv i finalerunden i Las Vegas. Geir mistenkter at hesten ikke var helt i orden, og at det i hovedsak var grunnen til rivene.

20-04-2015 09:03
Trine Melinda Vollan
Sport & Smått

Vinneren av finalen ble Steve Guerdat, med Penelope Leprevost på en andreplass. Det var en særdeles vanskelig bane, for selv ikke vinneren var feilfri.

Heidi Skar, som er kommentator for hestesport på eurosport, uttalte på facebook at hun aldri har vært så nær hjertestans som da Steve Guerdat red til siste hinder i den siste of avgjørende omgangen i verdenscupfinalen. «Rundt den siste svingen gav han full gass og tok av ca veldig mye for tidlig, og Paille rev så det sang.» skriver den sympatiske kommentatoren.

«Det er noe av det beste jeg har oppnådd i karrieren.» 

Til tross for at Geir til slutt endte på en 25 plass, har han uttalt til hest.no at «Det er noe av det beste jeg har oppnådd i karrieren.» Han forteller også at hesten har gått å kjent på noe, og at han kanskje burde ha stått over rittet. Men Geir sier at når man har reist så langt så blir det til at man gjør et forsøk.

Vi krysser fingrene for at vi har Geir med til OL i Rio.

 
 

Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern