Foto: Youtube: WarwickRex

Geir Gulliksen får treningshjelp av Bjørndalen

Geir Gulliksen (55) har fått hjelp hos Ole Einar Bjørndalen (41) til å forberede seg til denne ukens World Cup-finale i Las Vegas. Se video av Geir og hesten som han eier sammen med Bjørndalen, og som han har med seg til Las Vegas.

16-04-2015 11:26
Trine Melinda Vollan
Sport & Smått

Nekter å gi seg - vil til OL!

VG.no skriver at Gulliksen og Ole Einar Bjørndalen har teamet opp. Begge har en lang idrettskarriere bak seg, og er fortsatt i verdenstoppen. Gulliksen sier til vg.no at han nekter og legge opp, og vil prøve å kvalifisere seg til OL i Rio. Han sier at så lenge han hevder seg i verdenstoppen vil han fortsette.

Men det krever innsats!

LES OGSÅ - World Cup finalen i Las Vegas starter 15 april

«Når du er 55 år og skal konkurrere mot de som er 25-26 år, så har de flere fordeler enn deg. Da er det viktig å trene på ting hvor man kan maksimere.» forteller Gulliksen til VG.

Geir sier at han har fått god treningshjelp, og denne uken skal han forsøke å hevde seg blant verdens beste ryttere i Las Vegas med hesten «Edesa S Banjan». Det er en hest som Bjørndalen eier 50% av.

LES HELE ARTIKKELEN I VG.NO

Fakta om Geir

Geir Gulliksen har deltatt i tre verdensmesterskap, seks Europamesterskap og to World Cup-finaler i sprangridning. Nå skal han for 3. gang, delta i en world cup-finale etter at han kom på 19. plass i sist EM.

(Kilde: Wikipedia)

Se Video av Geir og hesten «Edesa S Banjan»

Se video av Geir Gulliksen og World Cup hesten «Edesa S Banjan» under Oslo Horse Show CSI5*-W i 2013

 

 


Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern