Navn: Vognmandgårdens Anytime Stangmål: 148 cm
Kjønn: vallak Nivå, sprang: L
Alder: 11 år Nivå, dressur: Ikke ridd
Rase: New Forest Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Vognmandgårdens Anytime er 11 år gammel vallak, på 148 cm.

Han er en en danskavlet New Forest-ponni, som av rase er sterk og robust, har aldri vært skadet i vårt eie (4 år), med FEI-pass.

Selges på grunn av overgang til hest. 2019 er datters siste år som ponnirytter.

Stor kapasitet i sprang, hopper med god teknikk og er modig og ærlig på hinder. Elsker å hoppe og har en vilje av stål. Anytime er rett og slett en premieplukker. Har plassering i MB+5 (115 cm) og med gode runder og plasseringer i bl.a. Baltic, Drammen Spring Tour og AEG, Norwegian Summer Games, Sandnes Rideklubb, Rogaland Derby med mere. Baltic cup i Drammen ble det feilfrie runder og en 2. plass i Mb +5, 1.15 cm i 2019. Han har hoppet 140 cm på six-bar på julestevnet til Sandnes Rideklubb 2017.

Anytime liker variert trening, gå på tur, bade i sjø, men vil helst gå sammen med andre hester eller en sprek pappa eller mamma til fots ved siden av. Veldig snill i all håndtering og biter eller sparker naturligvis ikke. Fungerer godt i flokk og alene i paddock, snill med andre hester. Godt oppdratt i daglig håndtering, ved barbering, med veterinær og hovslager, på hestehenger, på stevneplassen.

Har blitt trent av særdeles dyktige trenere i Rogaland og Aust-Agder. Kan selges med alt av utstyr for et tillegg i prisen. En Gaupen hestehenger som er topp vedlikeholdt kan også følge med. K

an sees og prøves på Skåra ridesenter i Egersund eller på et stevne utover sommeren, Baltic, Arendal 21-26. juli, Søgne - Norwegian Summer Games.

Sara sier; "Any er en ponni du føler deg veldig trygg på og med og som vil være med å utvikle dine ferdigheter og raskt ta deg opp i klassene, eller om du er klar for MA og følges opp så er Any klar til å ta det steget nå. Meg tok han fra LB til MB +5". Har du spørsmål er det bare å ringe pappa Per på 99391880 eller spør Sara på hennes instagramkonto, @sarasponni.

Bilder og filmer på Instagram (@sarasponni).

Middels prisklasse (180.000,- til 350.000,- )

NB! Riktig tlf nr er +45 422 53 403


Selgerinformasjon:

Navn: Per Langlo Nettside: https://www.horsepro.no/index.php?r=horseAd/display&id=1709
Telefon: 99391880 E-post: perlanglo@gmail.com
Adresse: Øvre Bekkegate 2, Egersund

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern