Navn: Sorrentino Stangmål: 165 cm
Kjønn: hingst Nivå, sprang: Ikke ridd
Alder: 1 år Nivå, dressur: Ikke ridd
Rase: Norsk Varmblod Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Sorrentino (Norsk Varmblods) E. Sir Cisco (Sancisco (Sandro Hit - Rohdiamant) - Arpeggio) U: Talwanda xx Hingst f. 29.04.18

Sorrentino er en sprangbetonet hingst med mye personlighet, vilje og guts. Han er avlet for feltritt, noe han allerede viser at han kan egne seg godt til. Han er en tøff gutt, som er lite redd for omgivelsene. Han er oppvokst i flokk, i ulendt terreng. Her hopper han alt fra små kvister, til vannpytter - uten å nøle.

Pga en mor som slet med hovsenebetennelse, ble han dessverre ikke vist på utstilling som føll.

Han er en edel, høyreist type, med rettstilte lange ben. En som definitivt skiller seg ut i mengden.

Sorrentino er vant til å stå inne alene, bli bundet opp, verket høver på, han står stille ved spyling av ben, han er vant til biler, traktorer, kuer, hunder og katter (pluss noen rådyr, og rev). Han elsker mennesker, og er en tillitfull kar med mye stemme. Han humrer og vrinsker på alt og alle, og kommer løpende til porten når han ser folk. For øyeblikket går mesteparten av tiden hans til å ville leke med absolutt alt som kryper og går. Han elsker å løpe, og til tider kan hodet koke over litt (det blir litt ekstra hopp og sprett).

Sorrentino selges primært til satsende rytter som vil ta han videre i sporten, og som ønsker å stille han som hingst. Han vil bli stående på stort og kuppert beite med mange andre unghingst i sommer. Der kan han fortsette å stå ut sesongen, hvis ønskelig. Det er også mulig å ha han oppstallet hos oss, hvis det ønskes.

Forventet mkh 1,65. Prisant. 70.000

Ta kontakt for mere informasjon og bilder. (Både mor og sønn kan ses hos oss)

PS. Jeg er ikke alltid tilgjengelig på telefon, hvis jeg ikke svarer send en sms eller mail.


Selgerinformasjon:

Navn: Karianne Helgesen Nettside:
Telefon: 95036411 E-post: karianne@stallkh.no
Adresse: 3090 HOF

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern