Navn: RED HOT CHILLI PEPPER Stangmål: 169 cm
Kjønn: vallak Nivå, sprang: L
Alder: 11 år Nivå, dressur: L
Rase: Oldenburger (Tysk) Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Lufter interessen for spranghesten min da jeg dessverre har skadet kneet stygt og ikke kan ri på mange mnd. Red Hot Chilli Pepper er en tysk oldenburger vallak f.06 e. Catiano M, ca 1.69 høy.

Pepper er en flott gutt med et stort hjerte. Glad i alle mennesker og dyr, lav i rang og er godt likt av alle. Veldig tillitsfull og humrer til deg når du kommer i stallen. Robust type med et kaldt hode, lærevillig og positiv til arbeid.

Aldri vært skadet. Ingen unoter, laster seg selv, snill med hovslager/vet og er meget reisevant.

Har til nå konkurrert i klasser opp til 1.20 med meg på landsbasis – har kapasitet for mer. Tok med seg gode plasseringer i første helg av Drammen Spring Tour 2017 og var blant topp 5 i to av tre starter, og som rytter kan jeg med hånda på hjertet si at det var kun hestens fortjeneste. Pepper hopper alltid med hjertet først og er en god læremester som alltid tar deg til mål. Jeg tok med meg pepper til Skien i skoleåret 2016/17 for å gå på Toppidrettsgymnaset i Telemark på spranglinjen. Sto da oppstallet på Stall OL og trente for Lise Wallentinsen og Ove Hansen. Her tok vi oss begge opp mange hakk og hadde et heftig konkurranseår med utallige gode runder sammen. Pepper er holdt godt i gang og har hatt nøye oppfølging fra trenere, vet, hovslager mm. Trives godt som konkurransehest og det er det han selges som.

Selges for øvrig utelukkende pga skaden jeg har pådratt meg og at jeg ikke kan utnytte hans potensiale til det fulle. Viser til flere bilder og videoer på instagramkonto: Mareness

Dette er en hest som må prøves! Kontakt Maren Næss på mld 41451230 for prøving/mer info.


Selgerinformasjon:

Navn: Maren Næss Nettside:
Telefon: 41451230 E-post: marennass@hotmail.com
Adresse: Mathias Blilies veg 12, 2841 Eina

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies