Navn: QUANTUM ROYALE Stangmål: 166 cm
Kjønn: vallak Nivå, sprang: L
Alder: 5 år Nivå, dressur: L
Rase: Norsk Varmblod Nivå, feltritt: L

Selgers kommentar:

Vurderer å selge min fantastisk kule unghest på grunn av for mye hest, dersom riktig hjem dukker opp. Han er etter JJ Hamsun, ue. Quick Step, full stamtavle kan sendes. Quantum har vært i vårt eie siden han var 2, og ble vist på utstilling som hingst da han var 3. Ble 2 premiert og fikk blandt annet 8' på skritt, galopp, gemytt og ridbarhet. Har grunnet min interesse kun vært startet i sprang, og er veldig fin til hinder, hopper alt. Gikk 100 cm i Sverige i fjor og kvalifiserte seg til breeders.

Veldig enkel å reise med, og trygg på stevneplassen. Hjemme går han øvelser til LA, og vil nok være minst like fin på dressurbanen. Snill på tur både alene og med andre, trygg på alle kjøretøy, grei med hovslager, vet osv. Laster seg selv. Han er sent kastrert, i slutten av mars i år, så han kan være en håndfull i håndtering i nærheten av andre hester, men aldri vært et problem.

Har hatt og vært behandlet for en låsning i bekkenet, sannsynligvis etter kastrering, er derfor ikke startet mye så langt i år. Har ellers alltid vært sunn å frisk i vårt eie. En kjempekul hest som bør sees!

Bilder fra utstilling som 3 års og stevne som 4 års. Ta kontakt via mail i første omgang da jeg ikke alltid er tilgjengelig på telefon. Hesten står i Selbu, 40 minutter fra trondheim lufthavn.


Selgerinformasjon:

Navn: Heidi L Bjerkan Nettside: www.hbjerkan.no
Telefon: 99363661 E-post: heidibjerkan6@gmail.com
Adresse: 7580 Selbu

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies