Navn: ML SAN DIEGO 2B Stangmål: 165 cm
Kjønn: vallak Nivå, sprang: L
Alder: 4 år Nivå, dressur: L
Rase: Norsk Varmblod Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Vakker unghest vurderes solgt. 4 år gammel Norsk Varmblods e. Sir Cisco ue. Samico.

Gangarter godt over middels, med et spesielt godt skritt. Han er våken men fornuftig, grei i all håndtering samt dyrlege, hovslager, barbering mm. Har naturlig bæring og balanse, er aldersmessig utdannet og har en utrolig positiv holdning og høy ridbarhet. Høyreist type som vises i mengden.

Er oppvokst i flokk og fått mange og lange friperioder, aldri vært skadet. Vært hos eier siden han var 5 måneder, og selges utelukkende grunnet rytters satsing på sprang og denne bør få komme seg mer ut i dressurarenaen.

Vant 3 årstesten hos Norsk Varmblod region 7 høsten 2016, med hele 8,4 i gangartindeks (9, 8, 8) og 8 i helhet eksteriør. Kvalifisert og startet Elitefinalen 2017. Også startet noen dressur- og sprangstevner for miljøtrening. Vunnet 2 av 3 klasser i dressur Lett C med over 70%, fortsatt mye og gå på. Planen var kvalifisering til Breeders, men det er så få (ingen) unghestklasser her hvor vi bor så vi har ikke fått det til og klaffe.

Har et fint sprang, med god teknikk. Kanskje litt for uforsiktig for de helt store klassene, men vil absolutt være en hest og satse med i sprang også. Også et opplagt feltrittsemne!! Selges utelukkende til noen som vil fortsette utdannelsen hans, har god treneroppfølging og gode stallforhold med mye utetid.

Film fra Elitefinalen 01.04.17 med testrytter Silje Bakken. "En veldig ridbar hest, mangler litt styrke til og bære seg selv nok, mister litt balansen i vendinger. I trav følte jeg en veldig god sving, jeg kunne pushe hesten frem og da kom knærne opp. God galopp, god sving - men litt nedoverbakke. Et godt rommelig skritt som den bevarer når jeg samler den. Søt hest" 8 i ridbarhet

Kontakt gjerne på mail eller messenger i første omgang. Flere bilder og filmer sendes på forespørsel

Video:

 


Selgerinformasjon:

Navn: Wenche Stange Nettside:
Telefon: 90552800 E-post: wenche.stange@tropehagen.no
Adresse: Istad, 6453 Kleive

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies