Navn: HERMES I Stangmål: 162 cm
Kjønn: hoppe Nivå, sprang: M
Alder: 13 år Nivå, dressur: S
Rase: Svensk Varmblod Nivå, feltritt: L

Selgers kommentar:

Konkurransehest Intermediaire I, 130 cm Hermes I (Hermine) Svensk Varmblod Hoppe e Hip Hop ue Mowgli 2005 162 cm

Resultater: VB Intermediaire I 63,290 % (2017) MA MA:1 65,080 % (2017) LA 1.25 m (2017) LA 1.20 m Landsmesterskap B-finale 3. Plass (2017) MB. Flere plasseringer i 1.30 i Sverige (2012) Hermine er et ekte multitalent.

Hun fikk et føll som 4 åring, ble kvalifisert til finalen for 6-åringer i sprang i Falsterbo i 2012. Jeg kjøpte henne i 2013 og har brukt henne som kombinert sprang/dressurhest. 2017 har vært en fantastisk sesong med plasseringer og gode resultater på høyt nivå i begge grener.

I sprang er Hermine en trygg læremester. Hun titter ikke, hopper alt, er fremover men lett å regulere. Hun er rett og slett en skikkelig professor som man føler seg veldig trygg på.

I dressur gir hun alltid en god ridefølelse. Hun lærer raskt og er veldig ridbar. Hun er øvelsesstrerk og stabil i alle øvelser opp til VB. (Piruetter, 2-bytter, saksetraver). Hun er påbegynt tramping/piaff og enerbytter.

I feltritt er hun ikke konkurrert så mye men hun hopper alle typehinder, titter ikke, hopper vann og har masse potensial for en som vil satse.

På tur er hun snill både alene og med andre. Hermine har masse personlighet, livsgnist og er ikke en kjedelig hest selv om hun er ufattelig god. Det er aldri noe som er problematisk med henne. Jeg laster henne selv, hun er høflig med hovslager og veterinær. Hun trives alltid uansett hvor hun reiser, og er veldig forsiktig med barn. Hun elsker kos og er veldig sosial.

Hun er frisk og skadefri. Hermine passer for alle. Hun trives både som kombinert sprang/dressur/feltrittshest men også som ren sprang eller ren dressurhest.

Hun fortjener et godt hjem med oppfølging fra trener. Høy prisklasse. Kun seriøse henvendelser.

Video:


Selgerinformasjon:

Navn: Iselin Hustad Nettside: www.johnsenhustad.no
Telefon: 40761893 E-post: post@johnsenhustad.no
Adresse: Noreødegaarden

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies