Navn: AMARETTO DI SARONNO Stangmål: 140 cm
Kjønn: vallak Nivå, sprang: M
Alder: 13 år Nivå, dressur: L
Rase: Norsk sportsponni Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Amaretto di Saronno f. 2004 må selges da rytteren hans dessverre har mistet interessen for hest.

Amaretto er en maxet kat.2 sprangponni på 140cm. Han er en ivrig ponni med mye fart og egen motor, men likevel kontrollerbar for en noe øvet rytter. Bukker eller steiler aldri og han springer aldri ut. Han hopper alle typer hinder inkl. vanngrav, mur, felltritthinder og alle typer hinderfyll. Kikker ikke på noe. Har blitt ridd ukentlige sprangtreninger for Colum Birch og en del gjestetreninger for Marit Hemmingby Nilsen og Carl Walter Fox. Hun som har ridd han nå er 10 år og det har gått veldig bra, men på det året vi har eid han har hun ikke rukket å komme så høyt i klassene da hun har manglet erfaring. Hun har likevel rukket å bli trygg på stevne da han ikke lar seg stresse av nye steder med mye styr rundt seg. Med tidligere eier gikk Amaretto MB, men har god kapasitet for MA .

Amaretto kan en del innenfor dressur. Han kan alt det grunnleggende +mer. Grunnet nåværende rytters interesse har han ikke blitt startet dressur. Han er også innkjørt, men har ikke blitt brukt til dette hos oss. Amaretto er veldig snill ved all håndtering.

Her hos oss har vi kunnet bruke han som "psykisk støtte" for unge og/eller redde hester da han ikke bryr seg om noe. Han kan ris av alle på tur og fjellet, både sammen med andre hester eller alene. Ikke redd for noe. Går rett inn på både henger og hestebil, og står eksemplarisk både alene og sammen med andre hester. Snill på boks og med andre hester rundt. Amaretto er grei med veterinær, tannrasp, hovslager og ved barbering. Fulgt opp med vaksine og tannrasp. Er frisk og aldri vært halt. En usedvanlig frisk ponni.

Amaretto står oppstallet på Sula Rideklubb og kan prøves her. Det følger med alt av utstyr som f.eks tilpasset sal, kvalitetsdekken, Dyon hodelag osv. Han er fullforsikret i Agria og denne kan videreføres til ny eier.

Meritter: 3 plass av 27 startende på AEG 2016 Baltic cup på Epona i 2015 Lag NM 2015 Vinner av Norgesserien finale i Bergen som går i 1m hest/MB(omhopping i MB+5 +-)

For mer info kontakt oss på mail eller telefon: Richard: 94146931 Carola: 97979172

Video:

 


Selgerinformasjon:

Navn: Richard Bøe Nettside:
Telefon: 94146931 E-post: caroladybvik@hotmail.com
Adresse: Langevåg

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies